viernes, 19 de abril de 2013

Nova convocatòria del viatge a Islàndia amb Matias Lladó

El proper dijous dia 26 d’abril a TIPIKA (carrer Morey, 7 de Palma) a les 19,00 h. tendrà lloc la presentació del “TERCER VIATGE A ISLÀNDIA, TERRA DE CONTRATS –AMB LANDMANNALAUGAR-“  a càrrec de l’organitzador del viatge i col.laborador de Mallorca Rutes Maties Lladó. En el transcurs de l’acte es projectaran fotografies del nostre viatge de l’any passat, fetes també per Maties Lladó.

                        Si estau interessats en conèixer les característiques d’aquest viatge exclusiu per mallorquins a una terra nova i desconeguda, perduda per allà dalt al mar del Nord,  just fregant l’Àrtic, i que es diu ISLÀNDIA,  passau per TIPIKA i  parlarem un poc d’aquest lloc tan enigmàtic, d’aquesta illa que té una naturalesa viva,   a vegades inhòspita, d’aquest lloc que els seus primers habitants, els víkings arribats de Noruega, pensaven   estava damunt l’infern, cosa que quan hi ets pots arribar a pensar que no anaven molt desencaminats.
           
                        Allò que si vos deman és que me confirmeu la vostra assistència ja sia cridant-me al meu telèfon o per correu electrònic, o també avisant  telefónicament a TIPIKA.

                               VOS HI ESPERAM!

No hay comentarios:

Publicar un comentario