jueves, 12 de junio de 2014

Jardins d'Alfàbia: EspaiMicro. 27 i 28 de juny

UN LLOC ÚNIC: JARDINS D'ALFÀBIA

UN ESPECTACLE ÚNIC: ESPAIMICRO

6 ESPAIS DE: Teatre, Música, Dansa, Gastronomia, Clown i Màgia

DIES: 27 I 28 DE JUNY. PREU: 3 € PER ESPECTACLE

ES RECOMANA RESERVAR AMB ANTELACIÓ. PLACES LIMITADES

Venda d’entrades a: Tipika: C/Morey nº7 Telf: 971.72.89.83 Palma

PROGRAMA:

MICROMÚSICA: Jaume Anglada: Cançons d’autor.
MICRODANSA: Catalina Carrasco. Títol: El viatge a Honolulu, metàfora de llibertat. Sinopsis: una dona que s'enfronta a les seves pors i ansietats amb l'objectiu de sentir-se lliure i feliç
MICROMÀGIA: L'especialitat d'Enzo és la MicroMàgia, una màgia en primer pla amb petits objectes d'ús quotidià, on els espectadors hi participen de manera activa sentint la il·lusió de l'impossible de prop.
MICROCLOWN: Artistes: Jose Luis Artieda, Gori Artieda, Joan Carles Montaner. Companyía Buffon’s. Espectacle còmic gestual amb mímica.
MICROGASTRONOMIA: “GASTROTAST”: Sa Reposteria: Roca de gato amb crema de formatge Maonès i textures de fruita tropicals.

MICROTEATRE: Un ou!"El elogi dels diners”. Edició Microteatre per Fantasia.
Intèrprets: Camil Casanovas i Enric de las heras
Sinopsi: Una divertida reflexió clownesca sobre la situació actual, inspirada en el poema “L’Elogi dels Diners” D’Anselm Turmeda (Mallorca 1352, Tunis 1423).
L’avarícia, l’ostentació i l’explotació o la generositat, la senzillesa i el respecte. Dos personatges, dues visions del món, dues formes d’aprofitar els recursos naturals i humans, dues filosofies vitals.
Gènere: Farsa satírica-clownesca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario